Wuji Gong

En skön och kraftfull rörelsemeditation för inre frid!

Kursen för dig som vill lära dig en djupt transformerande Qigong form som snabbt leder till mer närvaro och medvetenhet. Det är som en dans med universums krafter där varje rörelse är exakt utformad och du tar kontakt med krafterna i ovan och nedan och i de olika väderstrecken. Balanserad energi från vår omgivning kan på så sätt integreras i vår fysiska kropp och i vår energikropp. Wuji Gong är verkligen en av mina favoriter som alltid gett mig en pålitlig plats för ny energi, mer klarhet och kontakt med inre guidning. Kroppen landar på en mer avslappnad, centrerad och balanserad plats där Qi, livskraften kan växa.

"Wuji Gong hjälper dig att leva mer i harmoni med ditt naturliga jag!
Från ditt hjärta, och inte bara från huvudet !.

Här kan du se delar av Wuji Gong formen. Trailern är på engelska, men kursen här är på svenska. Below is a link to the English online course. 

OM KURSEN
Type something

I den här kursen guidar jag dig steg för steg genom Wuji Gong formen. Den består av en jordsekvens och en himmelsekvens. Genom rörelserna öppnar du upp för mer flöde och energi i kroppen samtidigt som du blir mer centrerad och i dig själv. Du öppnar upp för utforskande av djupare dimensioner av din livsupplevelse. Kroppen längtar efter att du ska landa och "komma hem" och låta hjärtats intelligens och själskraften ta plats. Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla sig både grundad i sin kropp och i samklang med själens visdom och det som är viktigt i livet. 

INNEHÅLL:
- Teori, principer och bakgrund om Wuji Gong.
- Genomgång av de olika rörelserna
- Uppvärmningsövningar och "deep earth pulsing"
- Wuji Gong formen
- Liggande inre resa

ÖVRIGT:
* Onlinekursen "Wuji Gong" innehåller tre timmar inspelat material, videos, ljudfiler, bilder och texter.
* Den innefattar teori, tips inför övningarna, träningsklasser samt guidad meditation.
* Du har möjlighet att dela dina erfarenheter och ställa frågor under vissa moment i kursen.
* Du kan praktisera när du vill och hur mycket du vill. Livsenergi byggs över tid och genom regelbundenhet.
* Du har tillgång till kursen under ett helt år (12 månader).


KURSINNEHÅLL

OM IRENE

Jag har undervisat i flera olika Qigong former sedan 1998. En stor inspiration har varit taoistiska qigongövningar för att ta till vara livsenergin och öka förmågan till lust och njutning. Wuji Gong är en annan favorit! Är instruktör i Wuji Gong sedan 2007 och utbildar även instruktörer. Andrew Fretwell har varit min lärare i Wuji Gong.

Är även utbildad i flera olika terapi- och behandlingsformer och har sedan flera år fokus på bäckenbotten och sexuell medvetenhet och hälsa. Ger även Lymfmassage, Chi Nei Tsang och Voice Dialogue sessioner.

Mina insikter och verktyg har jag samlat i böckerna ”Kvinnans Tao” och ”Mannens Tao”. De finns som bok, e-bok och ljudbok i nätbokhandeln och även på nextory.se och andra digitala boksajter. Se böckerna nedan. Läs mer om mig här!

Irene Andersson

TESTIMONIALS

Taoism och shamanism sammanvävt!

"Så tacksam att jag fick prova den här formen. Flödet kom igång direkt, så djupt, vackert och feminint. Stark kontakt med bäckenbotten. Underbart att det taoistiska och shamanska är sammanvävt. Det bästa av två världar. Bubblande, flödande och glad kropp. Irene är en fantastisk lärare, allt är förankrat i henne och i hennes hjärta. Hon undervisar därifrån vilket leder till att det går rakt in i hjärtat på eleverna, det är hennes sanning. Hon är så stark, mjuk och kunnig, har en underbar röst". ❤️ TACK ❤️
Britt-Marie
Qigonginstruktör

Värme och visdom!
”Från djupet av mitt hjärta mitt varmaste tack för det djupa och helande rum du öppnar upp till under Wuji Gong kursen Irene! I det flödet som öppnas i rummet påminns jag om min uråldriga kvinnliga kraft och självläkande förmåga, bortom alla ord. Din guidning vibrerar av värme, visdom, kunskap och närvaro och jag känner en djup tacksamhet att få ta emot den rika gåva du så generöst delar till oss under dessa dagar. Jag bär med mig en mjuk och varm energi som fyller både kropp och själ av livskraft. Tack!”
Marit, 56 år
Terapeut
Ordlös kommunikation!
"Tack för en fin kurs i Wuji gong i Visby i helgen. Jag kan tydligt känna att qigong oavsett form blir som en förlängning av språket. När orden inte räcker till eller jag inte kan formulera det jag vill ha sagt så gör qigongen det. Det är som när jag målar ” vedic art ” ( meditativt målande). Den ordlösa kommunikationen som gör mig så gott! Det är så vackert och jag blir också vacker 🥰 Du är även väldigt pedagogisk ock duktig på att lära ut!"
Camilla
Egen företagare

Lättillgänglig och behaglig att göra

”En Qigong form som är lättillgänglig och behaglig att utföra. Den ger en härlig känsla av glädje som kroppen minns och jag vill ha mer av. Min vardag får en bra start med mer närvaro och ett balanserat fokus!"
Marie, 54 år
Kroppsterapeut

Magi - fungerar alltid!
"Wuji Gong är en skön rörelse-meditation. Som direkt gör mig lugn och grundad. Att ta kontakt med krafterna i de olika riktningarna och ovan och nedan känns så grundläggande och naturligt för mitt inre välbefinnande. Det magiska är att det alltid fungerar! Tack!”
Mika, 41 år
Lärare
Sover bättre!
"Jag var nyfiken på wuji gong och tänkte att nu ska jag utöva den varje dag i 1 månad. Efter ca 2 veckor så märkte jag att kvaliteten på min sömn förbättrats, jag sover djupare en längre tid på natten, vilket i sin tur gör att jag känner mig mera utvilad. Jag har celiaki och har en väldigt känslig mage, tål tex inte vetestärkelse fast det får kallas glutenfritt. Min mage är inte lika känslig mera, jag får inte lika starka reaktioner som förut ifall jag får i mig något opassande. Så detta har verkligen motiverat mig att fortsätta göra Wuji Gong! Kände att jag måste få dela detta med dig!  Är så glad och tacksam att jag kunde gå på din kurs".
Camilla
Egen företagare