Konsten att leva och njuta i sin kropp!

En kurs för kvinnor som vill landa i sig själv och väcka upp sin inneboende kraft, visdom och lust.

Alla hälsosamma relationer börjar med en hälsosam relation med sig själv. Föreställ dig vilken tillit, glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp!

Problemet med utebliven livslust handlar ofta om oförmåga att slappna av, avtrubbad känslighet och omedvetenhet om hur tankar, känslor och tidigare erfarenheter påverkar oss.

Den här kursen ger dig kunskap och verktyg för att öka din medvetenhet, känslighet och närvaro i kroppen och genom det öka din förmåga till njutning. Steg för steg blir du guidad och du kommer att få tips och övningar för livet.

OM KURSEN

 ”Konsten att leva och njuta i sin kropp” vill inspirera dig att finna nya vägar för mer njutning och glädje i ditt liv. Du får du lära dig vikten av din attityd, hur du kan slappna av djupare i både tanken och kroppen, hur du kan balansera dina känslor samt finna dina erotiska zoner och väcka upp din sexualitet och öka din förmåga till njutning. Här är en länk till youtube där jag berättar lite om kursen!

Du kommer att få ny vetskap om din kropp och kanske ompröva dina föreställningar om vad som är möjligt. Detta är en kurs som vill inspirera dig att komma hem och landa i din kropp, bli dig själv än mer och hitta din naturliga attraktionskraft.


För dig som:
- Upplever att du inte har kontakt med dig själv, men har en svag aning om att du borde det.
- Har svårt att stanna upp och slappna av och vet inte ens längre varför det skulle vara bra.
- Har tappat kontakten med din kropp, din sexualitet och din livslust.
- Känner dig missförstådd och övergiven, kroppen börjar ge upp.
- Känner dig ensam i dina frågor kring sexualitet.
- Känner dig ensam i din relation eller är singel.


För dig som längtar efter att:
- Acceptera dig själv till fullo och landa i sann självkärlek och tillit till livet.
- Känna värme och medkänsla för dig själv.
- Njuta av och uppskatta din kropp.
- Lära mer om kvinnans anatomi och erotiska zoner.
- Utforska och återta din sexualitet och förmåga till njutning.
- Skapa en plattform av stillhet ur vilken lust och livsenergi kan växa. 

FYRA KURSMODULER:

Modul 1: Din attityd
Modul 2: Din kropp
Modul 3: Dina känslor
Modul 4: Din lust & sexualitet


Varje modul har flera delar, information och fakta kring temat, sedan inspiration och motivation, frågor för själv-reflektion samt uppdrag och övningar att utföra.

Informationen förmedlas genom olika mediekanaler såsom filmer, ljudfiler, texter, bilder och övningar. Kursen tar ca en månad att genomföra (eller i din egen takt utifrån ett upplägg som passar dig), men övningarna rekommenderas att utföras regelbundet under åtminstone tre månader för bästa effekt. Du får tydliga anvisningar i kursen, gör så här så här ofta, för att uppnå det här.

Du har även tillgång till ett gruppforum där du kan dela dina erfarenheter under kursen och har möjlighet att ställa frågor! En del av övningarna och förhållningssätten kommer kanske att vara med dig resten av livet.

Du behöver inte ha några förkunskaper, bara en nyfiken attityd och vara redo att vända din blick inåt. Kursen är inspirerad av Tao, men innehåller inte taoistiska termer eller fakta. Du utför kursen när det passar dig framför datorn. Du har tillgång till kursen ett helt år. Varmt välkommen med din anmälan! Läs mer om Irene och hennes arbete på: www.pelvicfloorawareness.com

KURSINNEHÅLL