Tao Yoga

Effektfulla övningar för att stärka din livskraft i vardagen!

Tao Yoga är en skön kombination av sittande och liggande övningar för återhämtning och ny livskraft. Spänningar och blockeringar löses upp och ökar flödet i kroppen. Irene guidar dig till en djupare närvaro och medvetenhet i hela ditt väsen.

Du får lära dig en serie enkla men kraftfulla övningar som passar för de allra flesta. Du behöver inte ha tränat tidigare, och är du van utövare är de till för din fördjupning.

"Låt kroppen bli den plats för återhämtning, glädje och livsenergi den är ämnad att vara"

Tao Yoga

Effektfulla övningar för att stärka din livskraft i vardagen!

OM KURSEN

Tao Yoga är väl beprövade övningar från Kina vars ursprungliga syfte sägs vara mental och andlig själv-utveckling. Genom mjuka, sköna rörelser får du kontakt med kroppen. Detta hjälper dig att släppa spänningar i dina muskler, bindväv, fascia, leder och därmed får du igång det livsviktiga flödet i meridianer, lymfa och blod. När du frigör energiflödet i kroppen finner du lättare inre lugn och balans. Kroppen öppnar upp och det blir lätt att "landa i sig själv". En plats för återhämtning, kraft och ny energi. Innehåller 2 pass x 24 min. Liggande och sittande övningar.

KURSINNEHÅLL

Den kärlekskranka kobran

Här kan du prova en sekvens från kursen Den kärlekskranka kobran. Det är en serie övningar som öppnar upp flödet i hela kroppen.

Tao yin betyder ungefär "att rikta sin energi" och använda kraften i både sinnet och hjärtat.


Irene Andersson har undervisat i Tao Yoga och Qigong i över 20 år. Hon guidar dig här med sitt mjuka och följsamma sätt till en djupare närvaro och medvetenhet.

Irene är författare till böckerna "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!" och "Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft!".

Läs mer om Irene och hennes arbete på: www.pelvicfloorawareness.com

Comment: Så inspirerande och djupt välgörande för hela kroppens alla organ och sinnen. Så läkande och välgörande för mig på alla plan. Irene håller verkligen hela kunskapen, hon är autentiskt i sitt lärande, som berör mig. Att hon äger en djupare förståelse för traditionens övriga kunskaper kan kännas och väcker min nyfikenhet till att vilja lära mig mera.

//Monika S, 57 år


Comment: Tack så mycket för Tao övningarna. De är mycket bra beskrivna tycker jag, med rösten och filmen, men helst skulle man vilja kunna visa filmen i taket. Väldigt avslappnande och fin lugnande musik till. Känner hur kroppen mår bra och öppnar upp mer och mer, även om jag inte kan utföra alla övningar "optimalt" ännu.
// Kalle B, 49 år

  • Engångsbetalning
  • 159 SEK

    Kurs: Tao Yoga

    KÖP NU