Medlemsprogram för Tao-Lovers

Bli medlem och få tillgång till Taoistiska Qigongövningar som stärker din livsenergi. Visdom och träning för livet!
Gratis Introduktion via zoom 20/11 kl 19-20
Om nytt 3 månaders medlemsprogram med live träning & personlig vägledning!

Är du nyfiken på dig själv och vill skapa ett mer hållbart liv?

För dig handlar livet inte bara om att jobba, äta, sova. Det handlar om att skapa ett energirikt liv fyllt med utforskande och glädje. Du har kanske provat olika former av personlig utveckling och träning men längtar fortfarande efter att landa i dig själv, känna igen din själskraft och bejaka ditt hjärtas längtan. Kanske saknar du inspiration och verktyg men är redo att upptäcka mer och komma vidare i dig själv?  

Detta är programmet för dig som vill:

✤ Stärka din livskraft med taoistiska qigongövningar.
✤ Grunda dig i kroppen och öppna upp till inre kraft och flöde.
✤ Bli mer medveten om dig själv, din kropp och din livsenergi.
✤ Balansera känslor och harmonisera hormonsystemet.
✤ Utforska subtila energier och bli mer intim med dig själv.
✤ Bli din egen källa till både hälsa och njutning.
✤ Omfamna din sexuella energi och använda denna kreativa kraft för ökat välbefinnande och expandera förmågan till njutning.

Med hjälp av taoistisk visdom och verktyg kan du väcka upp slumrande livsandar inom dig !


Nyfiket utforskande...

Jag har använt dessa upplyftande taoistiska övningar för att utforska och nära mig själv i över 25 år. Mitt eget undersökande har hela tiden ökat min nyfikenhet och stärkt min vilja att fortsätta växa som människa och lust att dela med mig.

Genom åren har jag väglett tusentals män och kvinnor och upphör aldrig att förvånas över övningarnas kraft. De har alltid gett en pålitlig plats för återhämtning, balans och påfyllning av livsenergi. Att en del av träningen inkluderat hur man kan använda den sexuella energin har inte gjort det mindre spännande. Även min respekt och tilltro till kroppens och sinnets egen självläkande förmåga har stärkts.

Här välkomnar jag både dig som är nyfiken på Tao och dig som redan upptäckt och älskar den taoistiska visdomen och vill fortsätta att fördjupa dig i Qigongen och Taoismen.

Varmt välkommen!

Irene Andersson

- MEDLEMSPROGRAM -

FÖR TAO-LOVERS!
STÄRK DIN LIVSENERGI MED TAO!

Ett medlemskap med flera kurser och föreläsningar som visar hur du stärker din energi och skapar ett mer hållbart liv. Du får taoistisk teori och livskunskap, anatomi, qigongövningar och meditationer. Jag lär ut det jag själv funnit fungera och inspirerats av. Det är bara att börja på en gång! Som medlem får du:

➻ Övningar för att grunda dig och landa i dig själv.
➻ Qigong för att mjuka upp kroppen och göra den både stark och mottaglig.
➻ Taoistiska meditationer och där du cirklar och riktar energi i kroppen.  
➻ Verktyg för att balansera känslor och hormonsystemet.  
➻ Utforska andra världar genom körtlarna.
➻ Övningar för att ta tillvara på den sexuella energin.  
➻ Teori om taoistisk livsfilosofi och förståelse för sambandet mellan välmående, livsenergi och sexualitet och hur du kan hålla glöden levande genom ”Sexuell hälsa med Tao”.

Tao och filosofin bakom...

Tao betyder "vägen" och taoismen är filosofin bakom Qigong, som i sin tur betyder ungefär att ”träna sin livsenergi”. Det gör du genom regelbundenhet och över tid. Lika viktigt som att utföra en övning korrekt är det att förstå teorin bakom. Det ger klarhet och kraft i träningen.

Här får du mina insikter och verktyg samlade i ett medlemsprogram där du kan lära och träna så länge och så mycket du vill. Steg för steg blir du guidad av mig och du kommer att få tips och övningar för livet!

Kurserna grundar sig på mina böcker "Kvinnans Tao" och "Mannens Tao". De kan vara ett bra komplement och inspiration. I medlemsprogrammet kan du välja på två olika nivåer och utifrån det även få tillgång till gruppforum, live-träningar och extramaterial!Tao-lovers Bas:
Är för dig som vill träna på egen hand. Du får tillgång till alla inspelade kurser. Du har möjlighet att dela och ställa frågor i samband med vissa moment.

Tao-lovers Pro Intensiv: 

Är för dig som även vill ta del av ett gruppforum, live sändningar via zoom varannan vecka under tre månader, inspelade onlinekurser 12 månader och extramaterial samt få individuell vägledning (IRL eller via zoom).
Anmälan till: info@bodycoach.nu

TAO-LOVERS MEDLEMSPROGRAM - DETTA INGÅR:
Pro-medlemsprogrammet Intensiv tre månader startar jan 2024! Anmälan till: info@bodycoach.nu

Kurserna som ingår är:

Del 1: Stärk din livsenergi!

Del 2: Balansera dina hormoner!

Del 3: Transformera din sexuella energi!

 

Dessa kan du även köpa var och en för sig som enstaka kurser. Varje kurs innehåller ca 3 tim inspelat video material, samt  ljudfiler, texter och bilder.

Kurser som ingår i medlemskapet ⤵

Du kan klicka på varje kurs för att läsa mer om innehållet.

Bli medlem och träna med andra TAO-LOVERS!

Du får tillgång till alla kurser direkt efter du har köpt ditt medlemskap. De 3 första dagarna kan du prova på gratis. Du är med så länge du själv vill. Du avslutar ditt medlemskap under ditt konto i kursportalen. Du väljer vilket abonnemang du vill köpa, om du vill göra övningarna på egen hand (Bas) eller om du vill ha tillgång till gruppforum och Live klasser (Pro - OBS: Start15  jan 2024 - maila info@bodycoach.nu). Har du frågor då kan du ställa dem längst ner på sidan. Välkommen!

Frågor & Svar

Ja! Du är med så länge du själv vill. Du betalar månadsvis på exakt samma datum varje månad. Du avslutar medlemskapet själv under ditt konto i kursen. 

Det tillkommer inte några kostnader. Det du kan köpa till är privat coaching eller undervisning direkt från mig, Irene Andersson. Är du med i medlemsprogrammet får du ett förmånligt pris.

Nej, det ingår inga personliga samtal men du kan köpa till det för ett förmånligt pris som medlem. Olika medlemsnivåer ger olika mycket stöd. Lägsta nivån gör du arbetet på egen hand och i nästa nivå får du stöd via ett gruppforum i kursportalen och ibland håller jag även där gruppsamtal eller live träning om det finns ett behov för det.

Nej du kan inte pausa medlemskapet men du kan köpa ett nytt den dagen du vill återkomma.

Nej det är inget öppet köp på kurser och utbildningar. Du har ansvaret att avsluta medlemskapet i tid under din kontoprofil i kursportalen.

Nycklarna till både hälsa och njutning finns inom dig!