Kvinnans & Mannens Tao
Del 1: Stärk din livsenergi!

Taoistiska basövningar för att stärka din livsenergi!

För dig som vill stärka din livskraft med taoistiska övningar och öppna upp till din inre kraft, mer flöde och avslappning. I en mjuk men stabil kropp med god hållning och ett närvarande sinne kan du medvetet väcka upp slumrande kraft. Du kan aktivera helande energi och rikta den till olika delar av kroppen. Att kunna känna och guida Qi är själva grunden i taoistiskt energiarbete.

I denna kurs utforskar vi det mer subtila, berör oss själva inuti och skapar en positiv inre atmosfär. Med hjälp av taoistiska visdomar och verktyg kan vi bygga en stabil kropp och finna mer frid i sinnet!
OM KURSEN
Type something

I den här kursen lägger du grunden för en större medvetenhet om dig själv, din kropp och din livsenergi. Du förankrar grundning i kroppen och öppnar upp till inre kraft och klarhet. Kroppen längtar efter att du ska landa och "komma hem". För att kunna guida och härbärgera även sexuell energi behöver du förbereda kroppen och lägga en stabil grund, därför är basträningen viktig. Det får du här!

INNEHÅLL:
- Enkla effektiva qigong- och uppvärmningsövningar.
- Taoistiska  övningar - trädet, inre leendet, lilla omloppet.
- Du lär dig väcka upp och cirkla energi på ett balanserat sätt för att stärka Qi-flödet.
- Taoistiska principer - att förstå teorin bakom ger klarhet och kraft i övningarna.
- Du har möjlighet att dela dina erfarenheter och ställa frågor under vissa moment i kursen.
- Är du med i medlemsprogrammet kan du även vara med på live coaching/träning via zoom.

För ytterligare inspiration och stöd till träningen kan det vara fint att ha mina böcker: Mannens Tao
eller Kvinnans Tao, då kurserna till stor del bygger på övningarna i böckerna: KLICKA HÄR

KURSINNEHÅLL

Tack för en fantastisk kurs!
"Jag tycker det var väldigt fint upplagt med bra balans mellan teori/ övningar. Det viktigaste för mig som hände var att jag nu kom ihåg hur det känns att gå inuti mig själv och vara med mig själv. Har haft alldeles för mycket fokus utåt men nu har jag tagit till mig att vara inuti min kropp igen".

Marianne W, 54 år
Kroppsterapeut

Mer närvarande och ärlig!
"Att ta del av denna kunskap och taoistiska övningar har varit mycket givande för mig. Den största gåvan och nyttan i mitt liv har varit att jag lärt mig observera det som händer inom mig, som tankar och känslor. En känsla av att vara bortanför tid och rum men ändå närvarande. Genom träningen kan jag bygga min energi och grunda mig i nedre delen av magn, Dan Tian. Känner mig mer hemma och nog i mig själv. Det har även påverkat mina relationer på ett positivt sätt, speciellt kvinnor, kan vara mer ärlig och närvarande".

Anders S, 34 år
Konsult

Kraften i det innersta!
"En påminnelse om att allt finns inom mig och att livet kan vara ännu mer magiskt och jag hämtar kraft från min innersta kvinnlighet".

Carina D, 60 år
Egen företagare